Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: sonifilmi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 16244
Постинги: 12
Коментари: 2
Гласове: 3
Архив
Профил на sonifilmi
Име:
Соня Георгиева

Статистика
Популярни постинги:
3

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
0

Блог вълни:
0
Последни постинги
 И днес вие ще можете да видите всички нови филми, които ви харесват и определено това, което се случва с моята карма ще се отрази определено само в положителна насока за всичко, кеото си се сслучва. Моята карма се радва на голям интерес от страна на публиката и си заслужава да се вижда всеки ден.

Вижте епизодите тук -  Моята карма епизод 75 76 77
Категория: Лични дневници
Прочетен: 983 Коментари: 1 Гласове: 1
 Всеки си знае неговото и опрделено това ще ни покаже една нова светла мисъл и насока за всичко онова, което самите ние искаме да правим и мислим всеки път за себе си. И така е идеята ни, като цяло. Малката булка е силна и доста добра продукция. Всеки път се радва на огромен интерес и ние няма да може да скрием това, че силно се надяваме да развием и накараме всички читатели да гледат с интерес този филм

Вижте тук:  Само кликни->Малката булка епизод 314 315 316
Категория: Новини
Прочетен: 1483 Коментари: 0 Гласове: 2
 Колкото и да се правят големите изводи и за това всеки си има своя мисъл и градация на нещата. Истината винаги е такава, че сложната идея е да се правят само положителни неща от живота. Моята карма е поредната нова продукция, която се харесва и се гледа от всички пред малкия екран. Ние си правим нови неща, които да се гледат и дават заявка от сложната идея.

Вижте всичко тук: Само кликни- Моята карма епизод 75 76 77
Категория: Новини
Прочетен: 2004 Коментари: 0 Гласове: 1
 Колкото и да се правят добри дела и да се мисли градивно сега ще е времето, когато всички ние си правим едно стратегическо мислене, което да ни помогне да сме добри. Точно за това ще видите и вие поредните нови драми в север юг. Всички ще са пленени пред малкия екран и само по себе си ще се надяваме това да ни даде ясна представа какво се случва с него.

Вижте и вие филма. Кликнете тук: Север юг епизод 102 103 104
Категория: Новини
Прочетен: 547 Коментари: 1 Гласове: 1
 Всички вие ще може да видите и да се запознаете с поредния нов епизод на филма, който ще ви плени. Определено става въпрос и ви говорим за точно времето лети. Сега ще гледаме нови неща в този сериал. Колкото и трудно да се прави няма да се сложи крайното нещо за всички нас.

Може да видите и вие - с клик тук - Врмето лети епизод 220 221 222
Категория: Новини
Прочетен: 664 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

Блогрол